Vattenflaskor kan delas ut i marknadsföringssyfte, och vad passar väl bättre än att göra en liten gymbag att dela ut till kunder eller anställda?

Ett kit som innehåller det mesta man behöver till gymmet. Det är inte bara uppmuntrande för hälsan utan också uppskattat tack vare dess mångsidighet.

En vattenflaska är användbar i en mängd olika sammanhang, likaså kan en gymbag bli en uppskattad accessoar i vardagen.

 

Gör ett träningskit

Ett bra träningskit kan bestå av exempelvis en vattenflaska med tryck, en T-shirt och en gympapåse med dragsnöre. Samtliga produkter kan vara utsmyckade med ett snyggt tryck med företagets logga och någon uppmuntrande slogan.

Idag när de flesta personer vill vara hälsosamma och träna är träningskitet en mycket lämplig gåva utan att vara alltför påträngande. Istället för att fungera som en pik blir det en trevlig uppmuntran till mottagaren att komma ut på roliga aktiviteter.

Ett träningskit kan ju användas till många olika saker: till utflykter, på klubben, till gymmet eller varhelst man behöver smidighet och tillgång till en vattenflaska.

Tack vare att man kan göra en liten “goodie bag” med produkter som man lägger i träningspåsen förenar man sportpåsens positiva egenskaper som förvaring samtidigt som mottagaren får en användbar produkt.

Varför lägga ner påsen i ytterligare en påse, när det redan finns en sådan att tillgå?

Vattenflaska för sport

De typer av flaskor som lämpar sig för ett sportkit är antingen en vattenflaska eller en så kallad shaker för proteinpulver. En vattenflaska för sportbruk brukar även kallas för sportflaska och har ofta en särskild tryckpip där vattnet kommer ut när man trycker på flaskan.

En shaker är gjord för att kunna blanda proteinpulver tillsammans med vatten och är lite bredare så att man enkelt ska kunna diska ur den. Den har också ibland ett nät som underlättar blandningen av pulver och vatten.