Dags att sätta ihop ett nytt lag eller för att återinspirera och ytterligare svetsa samman ett redan existerande klubblag?

För att känna samhörighet och laganda behöver man bland annat utrustning som för en samman och gör att man känner sig som en del i det stora hela.

Detta kan man ordna genom bland annat kläder, väskor och västar.

Något som man ofta glömmer bort i sammanhanget är dock vattenflaskan. Det är en perfekt plats att sätta sin klubblogo på för att ytterligare stärka samhörigheten och gemenskapen i laget.

Finns det något värre än att en av ungdomarna som ska spela har glömt sin vattenflaska? Hur ska han eller hon kunna hålla energin upp hela träningen, matchen eller cupen utan vatten?

Hos oss kan du beställa vattenflaskor i de storlekar du önskar till ungdomarna i din klubb.

Beställ sportflaskor med er klubblogo

Men det bästa av allt, du kan beställa flaskor med er klubblogga. Dessutom kan ni även trycka era spelares respektive initialer på flaskorna så att de känns mer privata.

Att ha all utrustning inklusive vattenflaska med sitt lags klubbnamn är även något som barn och ungdomar tycker är roligt! Det får en att känna att man verkligen tillhör ett lag!

Detta gör att ungdomarna har ännu mer som binder dem samman, i och med detta visar ni även för andra under matcher och cuper att ni är ett sammansvetsat lag som tar hand om era spelare.

Klubblogo på utrustning och vattenflaskor är också ett sätt att göra reklam för sin klubb i andra avseenden än just på matcher och cuper.

De flesta barn och ungdomar är stolta över sina lag det är med i och använder ofta kläder, och kanske speciellt vattenflaskan med klubblogon, vid andra tillfällen än runt träning, match och cuper just för att visa för andra att de tillhör en grupp.

Detta stärker också klubbsamhörigheten avsevärt för ungdomarna.