En vattenflaska som gåva – inte så dumt alls!

Det kan låta lite lamt och futtigt för vissa att ge eller få en vattenflaska som gåva från sin arbetsplats, men alla vet att människan behöver vatten.

Inte bara en varm sommardag, utan även för att kunna tänka och vara alert i alla situationer.

Hjärnan kräver mycket vatten för att kunna nå och hålla full funktion hela dagen.

Trots att de flesta vet om detta så glömmer många ändå att fylla på sina vätskeförråd, speciellt när man har mycket att göra eller för att man är så koncentrerad på sin/sina arbetsuppgifter.

Detta fenomen gäller självklart även dina anställda så varför inte beställa vattenflaskor till alla anställda på ditt företag, och även till dig själv?

Oavsett vad det är för bransch du befinner dig i eller om ni har nära tillgång till något typ av personalkök eller inte så är det alltid trevligt att ha sin egen privata vattenflaska.

Dela ut till personalen på kontoret

Står den bredvid en så blir man även lättare påmind om att ta en klunk vatten då och då. Så vad passar bättre än en vattenflaska när man vill visa omtanke till sina anställda?

“Ta hand om dig och glöm inte att dricka vatten!”. Dessa flaskor kan ju med fördel också användas privat.

Vattenflaskor kan dock vara rätt tråkiga och intetsägande i sitt original. Vare sig er arbetsplats är ett kontor på fin adress, stort lager eller liten butik så vill man att flaskan ska vara fin och representativ och i kvalité för att budskapet om omtanke ska nå fram.

Detta kan man alltid ordna eftersom vattenflaskor alltid går att få i en stil som passar för just den verksamhet/aktivitet man vill att den ska passa in i. Perfekt att beställa och börja dela ut under vecko- eller månadsmöten.

Glöm inte att beställa även en vattenflaska till dig själv också.