Det är alltid bra att vara utrustad med en vattenflaska, eftersom kroppen är gjord på vatten och behöver kontinuerlig påfyllning under dygnet.

Detta kan man som företag utnyttja till sin fördel på flera sätt.

Ett av dessa är att använda vattenflaskan som en reklampelare. Oavsett om du ska ge ut vattenflaskor som gåva till dina anställda eller potentiella och/eller etablerade kunder så är det en bra plats att trycka sin information på.

Få ut ert budskap på flaskor med tryck

Detta är en produkt som dagligen används och därför kommer informationen du trycker även ses av andra som kanske aldrig hört talas om ditt företag, dina varor eller tjänster.

Vattenflaskor finns i olika storlekar och former och därför kan du välja en variant som gör att du får plats med all den information du vill ska nå ut.

Tips på vad som kan vara bra att ha på vattenflaskan:

  • Logotyp – Det viktigaste att trycka på din vattenflaska är helt klart logotypen. Det är den folk kommer ihåg och som de sedan kan googla efter hemma. Gärna ett snitsigt typsnitt (om än läsligt) och en utstickande färg som gör att folk kommer ihåg namnet.
  • Webbadress – Helst så kort och effektivt som möjligt, man kan båda skriva ut nyckelordet i lite större typsnitt och sedan hela webbadressen under, i lite mindre storlek.
  • Telefonnummer – Jättebra om man får med. I detta snabba samhälle vi lever i vill man kunde få tag i varandra snabbt när det väl gäller.

När du bestämt dig hur vattenflaskan du beställer till just ditt företag ska se ut när det gäller färg och form är alltså detta nästa steg i processen.

Du behöver inte heller välja endast en av dessa informationer att trycka på utan du kan välja flera, då vattenflaskorna har en stor tryckyta.

Oftast är det även det bästa, att ha så mycket information som möjligt för olika kanaler eftersom olika människor gillar att höra av sig på olika sätt.

Lycka till!